Contact

PROJECTONTWIKKELING

Als projectontwikkelaar zoekt u een betrouwbare partner die de schakel vormt tussen de verkoopplannen en de realisatie van uw project.

Architectuur en structuur gaan hand in hand

Bureau Ranst biedt u de garantie dat die koppeling tussen architectuur en structuur een transparant gebeuren is waarbij de zoektocht naar de meest economische structurele oplossing essentieel is. 

Klantentevredenheid

Wij trachten steeds het architectuurontwerp  maximaal in te passen waarbij de stabiliteit een noodzakelijk element is in het bouw- en ontwerpproces. Wij streven naar optimalisatie en klantentevredenheid.

Bureau Ranst is uw partner tijdens het hele bouwproces.

Offerte stabiliteitsstudie

Wilt u een stabiliteitsstudie laten uitvoeren voor uw project? Neem dan contact met ons op voor een offerte voor uw stabiliteitsstudie. • ESSENHOUT

  ESSENHOUT

  Stabiliteitsberekeningen voor de projectontwikkeling van 4 appartementen, in opdracht van Citta NV en in samenwerking met architect Mertens architecten.

  Meer info
 • ZILVEREN HOEK

  ZILVEREN HOEK

  Stabiliteitsberekeningen voor de projectontwikkeling van 5 appartementen, in opdracht van Citta NV en in samenwerking met architect Mertens architecten.

  Meer info
 • WAANRODEHOF

  WAANRODEHOF

  Stabiliteitsberekeningen voor de projectontwikkeling van 24 woningen, in opdracht van E-Villas en in samenwerking met architect Parka.

  Meer info
 • VISESTRAAT

  VISESTRAAT

  Stabiliteitsberekeningen voor de projectontwikkeling van studentenflats, in opdracht van Gravo en in samenwerking met architect Olbrechts.

  Meer info
 • POLDERZICHT

  POLDERZICHT

  Stabiliteitsberekeningen voor de projectontwikkeling van 13 appartementen en één ondergrondse parking, in opdracht van Citta NV en in samenwerking met architect Mertens architecten.

  Meer info
 • CUREGEM

  CUREGEM

  Stabiliteitsberekeningen voor de projectontwikkeling van 26 woningen, in opdracht van de Van Looy bouwgroep en in samenwerking met architect Kurt Reubens.

  Meer info