Contact

Particulieren: stabiliteitsstudies nieuwbouw of renovaties

Ieder van ons droomt van een eigen woning. Of het nu om een nieuwbouw of om een renovatie gaat, de architect staat u bij om uw woning te ontwerpen en te realiseren. 

Idee├źn realiseren

De ontwerpende kracht van de architect zorgt voor de vormelijke realisatie van het idee. In samenspraak met een stabiliteitsingenieur kan de architect de structuur aftoetsen aan het ontwerp. Op die manier wordt het idee realiteit en kan een uitvoeringsplan opgemaakt worden. 

Stabiliteitsstudies op maat

Bureau Ranst is hierin de ideale partner en gespecialiseerd in de berekeningen en het uittekenen van de stabiliteitsstudies op maat van uw project. Een doelgerichte studie, advies verlenen en bijstand tijdens het bouwproces zijn de kerntaken van Bureau Ranst bij het verwezenlijken van uw droom.

Offerte stabiliteitsstudie

Wilt u een stabiliteitsstudie laten uitvoeren voor uw nieuwbouw of renovatieproject? Neem dan contact met ons op voor een offerte voor uw stabiliteitsstudie.

 • BBAR

  BBAR

  Stabiliteitsstudies voor diverse nieuwbouwproject in samenwerking met het architectenbureau BBAR architecten

  MEER INFO
 • SOCIALE WONINGEN

  SOCIALE WONINGEN

  Stabiliteitsberekening voor de bouw van 45 sociale nieuwbouwwoningen en kinderdagverblijf

  MEER INFO
 • VERZORGINGSTEHUIS

  VERZORGINGSTEHUIS

  Stabiliteitsberekening voor de bouw van een rust- en verzorgingscentrum in Oud-Turnhout in samenwerking met het Infrabo NV

  MEER INFO
 • BEIERSHOF

  BEIERSHOF

  Stabiliteitsberekening voor de bouw van 24 sociale nieuwbouwwoningen in samenwerking met het architectenbureau Jan Maenhout.

  MEER INFO
 • STUDENTENKOTEN

  STUDENTENKOTEN

  Stabiliteitsberekening voor de bouw van studentenkoten in de Dirk Boutslaan te Leuven in samenwerking met het architectenbureau BBAR.

  MEER INFO
 • APOTHEEK BOLLEN

  APOTHEEK BOLLEN

  Stabiliteitsberekening voor de renovatie van een apotheekswoning te Tienen in samenwerking met het architectenbureau Co.arch.

  MEER INFO
 • PROJECT BECKERS

  PROJECT BECKERS

  Stabiliteitsberekeningen voor het nieuwbouwproject Jardin de la chasse, stabiliteit in samenwerking met Infrabo nv en Willemen.

  MEER INFO
 • HOOGBOUWPLEIN

  HOOGBOUWPLEIN

  Stabiliteitsberekeningen voor de revonatie van een sociale woontoren in Zelzate in samenwerking met het architectenbureau KPW.

  MEER INFO