Contact

Onze visie

De stabiliteitsingenieur is ongetwijfeld de meest anonieme partner in het bouwproces. Zijn werk garandeert de bouwheer dat het concept van de architect ook daadwerkelijk blijft staan, zonder risico op verzakkingen of scheuren.

Nieuwbouw en renovatie

Bij elke verbouwing of nieuwbouwproject wordt een stabiliteitsingenieur ingeschakeld. Bij een nieuwbouw zijn de architectuurplannen het vertrekpunt voor het studiewerk. Die plannen leest hij van boven naar onder, of van dak naar fundering. Hij voelt als het ware de zwaartekracht.

Structurele elementen inpassen in ontwerp

Ir. Architect Bart Gullentops heeft vanuit zijn opleiding als architect een sterke affiniteit met vormgeving en architectuur. Hij tracht op die manier, vanuit die kennis de structurele elementen steeds optimaal in te passen in het ontwerp van de architect.

De meest economische oplossing

Het budget tracht hij laag te houden door in continu overleg met de ontwerpende en uitvoerende partij(en) samen met de bouwheer de meest economische structurele oplossing uit te werken.

Hier geldt het motto: “Less is more”. Een transparante kijk op het ontwerp en een weldoordachte studie naar de structurele mogelijkheden biedt de bouwheer alle comfort en zekerheid die de stabiliteitsingenieur steeds tracht na te streven.